fond

Firma

Historiek

         
 

De troeven van ‘Aciers Crustin

Aciers Crustins heeft zich gespecialiseerd in blankgetrokken staal (plat, rond, vierkant, zeskant, L-, T- en U-profielen). Ons bedrijf kan bogen op meer dan 80 jaar ervaring in de sector.

Onze catalogus omvat een uitgebreide gamma producten. Ontzettend veel referenties zijn uit voorraad leverbaar, meer dan bij welke andere importeur of wederverkoper in dit land. Aciers Crustin heeft ervoor gekozen alle standaardmaten van talrijke fabrikanten op voorraad te houden, zelfs d e maten met een traag tot zeer traag rotatieratio.
 
De productcatalogus van Aciers Crustin omvat een uitgebreid assortiment diameters va n hoog kwaliteit staal, type “Stub” of Poli-Rond.
 
In onze voorraad kleine diameters is het diameterinterval maar 0.1mm!

Ons aanbod geslepen rondstaal in kwaliteit C45 omvat talrijke Engelse maten. Het is vermoedelijk een van de meest complete op de Belgisch - Luxemburgse markt.

Rond geslepen gelegeerd constructiestaal (ACNT100) is uit voorraad leverbaar. Op heden, zijn wij waarschijnlijk het enige bedrijf dat dit type staal uit voorraad kan leveren.

Een andere aantrekkingpool van ons bedrijf is rond geslepen RVS 316L ook in talrijke Engelse maten.

En uiteindelijk betekent getrokken bandstaal, zowel in C45 staal als in RVS 316Ti een sterke troef voor ons bedrijf.

Over onze voorraad getrokken, gedraaid en geslepen staal valt er niet te twisten, het is een van de meest belangrijke, misschien zelfs de belangrijkste in België. Voor onze klanten zagen wij de aangeleverde materialen op maat met een nauwkeurigheid van 1 tot 2mm over de lengte (behalve STUB staal dat enkel per lopende meter verkocht wordt).

 

Pers

 

 

 

atelier

 

 
 

atelier

 

 
     
 
 

coupe

 

We zagen op maat!

coupe

 
 
 
 
 
Telephoon : 32(0)87 29 23 20
Privacy policy
Telefax : 32(0)87 29 23 29